Hodnota je síla.
Bytí ve své hodnotě je první důležitý předpoklad úspěchu kdekoliv, kdykoliv a je základ lidského bytí.
Máte-li hodnotu, umíte si i správně nastavit cenu.

Malý 14 kluk Petr mi vypráví příběh, jak jeho kamarád Roman předstíral, že mu opravuje brzdu na kole a vypustil mu vzduch z obou duší. Petr šel domů pěšky a dlouho. Moje otázka – Je to stále tvůj kamarád? Ano je, vždyť se nic nestalo. A ve mně celý člověk šílí…neeee…to je špatně. Ne, to není Tvůj kamarád a řekni mu to, že takto to bude, pokud se neomluví a víckrát to neudělá. Pokud chlapec Petr nevyřeší, bude se cyklit a opakovat… Komentář: Nedávný příběh, jak už malé děti ukazují mezi sebou respektování nebo nerespektování hodnoty. Myslet si, že je hranice, kterou je třeba tzv. strpět, je chybné… Je třeba jít do síly a pročistit vzduch. Chápu, že se vám to toho nechce, ZNÁM TO. Ale je to jediná cesta.
Příběh Petra

Komentář:
Nedávný příběh, jak už malé děti ukazují mezi sebou respektování nebo nerespektování hodnoty. Myslet si, že je hranice, kterou je třeba tzv. strpět, je chybné… Je třeba jít do síly a pročistit vzduch. Chápu, že se vám to toho nechce, ZNÁM TO. Ale je to jediná cesta.

Pětiminutovka:
To máš za chviličku, jen pět minut Tě zdržím…
Nesnáším tuto či obdobnou větu. Jak to ví?…Kde je moje studium a pohled na situaci?

Ve výtahu jedou dvě sousedky, jedna je daňová poradkyně a druhá, která má pekárnu. Pekařka chce ve výtahu rychlou radu od daňové poradkyně – ve výtahu -  zdarma. Daňová poradkyně chce koláčky od pekařky – v pekárně - za peníze. TO JE PŘECE JASNÉ… Ale kde se to jako vzalo?
Příběh ze života kamarádky Edity

Komentář:
Mnohdy, když ukážete svoji cenu a sílu, vztah končí… NEPOCHOPENO. Nevadí, součást cesty.

Radili jsme s dcerou Petrou, daňovou poradkyní opakovaně před hodinou pravidelné jógy naší Jarušce jógince – týkalo se to vstupu do paušální daně. Byla nadšená, může více fakturovat, má více soukromých lekcí – samá chvála. Když se blížilo období podání přiznání, chtěla nám svěřit poslední přiznání daně. Vše smotala, protože podala sama před terminem na FÚ. To byl okamžik přehození na nás. Mnoho telefonátů,  elektronické podání a vyřešeno. Cítila jsem nespokojenost. Nevyřešila jsem na začátku odměnu… V závěru otázka, co jsem dlužná – Hodnotu jedné hodinové lekce Ti vyfakturujeme? Moje pocity – udělali jsme to levně, budiž  - máme jogínku rádi. Rekace Jarušky jogínky – To je Vaše cena? No když myslíš? Ŕeč těla ukazuje nespokojenos. Točí se se mnou svět… Shodou okolností byla na lekci se mnou Ivana Pilařová, byla v šoku za mne…ta úžasná lidská bytost se najednou proměnila… Dlouho jsme o tom debatovaly s Ivanou v průběhu jejího semináře. Je třeba si sjednat cenu dopředu a znát svoji hodinovou sazbu – sdělit ji klientovi. Kdykoliv, kdekoliv – i ve výtahu. ANO – NE – Pokud ne, natahuji si nohy – umím to…
Příběh z mého života

MP3

Seznam lekcí

Úvod

1. Moje hodnota

2. Mindset

3. Sedm rozdílů mezi úspěšnými a neúspěšnými lidmi

4.1 Hodiny hojnosti část 1

4.2 Hodiny hojnosti část 2

4.3 Hodiny hojnosti část 3

4.4 Hodin hojnosti - závěrečné resumé

5. Stojí to za to?

6. Meditace Hojnosti a blahobytu

7. Kvalitní cenotvorba

8. Out of box

9. Být vidět

10. Návyky úspěšné účetní

11. Poznejte své silné stránky

12. Každé rozhodnutí je finanční rozhodnutí

26.7. 2022

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!